For mere information
+45 74 54 13 31
Buffet 2

 

- Gravad laks med sennepsdressing
Røget laks pesto marineret
- Gratineret rødspættefilet vin blanc
- Letsprængt andebryst med  peberrodscreme


Trancheres:
- Helstegt oksehøjrebskam
- Dijonglaseret skinke

Tilbehør:
Estragon-flødekartofler

Salatbar m/ dressinger


Dessertbord:
 m. forskellig is, kager og frugt

 - eller -

 Ostebord:
- Gorgonzola
- Dansk brie
- Ostekage
- Frisk frugt

Hertil serveres forskellige  hjemmebagte brødtyper


 Pr. kuvert kr. 275,-

 

Ekstra:  
Husets vine, pr. 1/1  flaske: Kr.    199,-
Fadøl, 1/1 anker (ca. 90 glas): Kr. 1.900,-
Kaffe med kransekage og småkager: Kr.      45,-
Kaffe: Kr.      30,-

 

 
 
Hotel Vojens A/S · Nørregade 2A · 6500 Vojens · Telefon 74 54 13 31 · Fax 74 59 10 10 · hotel@hotel-vojens.dk
POWERED BY D5E